Jdi na obsah Jdi na menu
 


ABL podzim 2013 - 23. 9. - 5. liga - úvodní kolo

24. 9. 2013

Krásný souboj byl včera k vidění v BEST Sportcentru Olomouc, ale byl to souboj o druhé místo, jelikož o prvním místu dá se říci, bylo rozhodnuto od prvních utkání ve prospěch týmu Krocanů. Svou suverénní jízdu zakončenou ziskem 21 bodů a průměrem 448,2 b. režírovali pánové Roman Hanus a Zdeněk Palla, kteří svými průměry 172,75 b. a 166,5 b. dosáhli na mety nejvyšší i mezi jednotlivci.  

Jak už jsem ale předeslal, krásný souboj se uskutečnil o druhé místo mezi týmy Strabag a Sta Labs, jenže když se dva perou, třetí se směje, a ten, kdo se na konci smál, byl tým Si sám sobě si. Po úvodním rozkoukávání nabral jejich výkon na plných obrátkách a nakonec to byli právě oni, kdo vyfoukl týmům Strabag a Sta Labs druhé místo. Před třetím týmem Strabag zvítězili o dva body se skórem 15 b. a průměrem 396,4 b. Zmařeného finiše musí litovat tým Sta Labs, který po dvou úvodních vítězstvích pomýšlel určitě na lepší umístění, ale nakonec se musel spokojit se čtvrtým místem.

Ale to neznamená, že příště to nemůže dopadnout zcela naopak. Budeme se těšit na další napínavý souboj ve druhém kole 5. ligy.

 

 

tab-5.-liga.jpg

jedn-5.-liga.jpg

nahoz-5.-liga.jpg

vysledky-5.-liga.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář